29. aug. 2010

Træf

Jeg har vundet en præmie hos Speich på træffet i skærbæk. Det er da fantastisk, men om jeg nu kan finde ud at lave et ringbind, det er så en anden side af sagen, heldig var jeg. Derudover har jeg så siddet og pudset glorien, for jeg syntes ikke at jeg havde købt så meeeget!!!
Det var så kun til jeg fik pakket op for poserne, så var der alligevel en del i dem. Dejligt, selvom jeg havde lovet mig selv at der ikke skulle handles så meget. jeg skal jo snart til USA og HANDLE og kigge. Erik Borris holdt foredrag om turen, som jeg inde og høre, så nu glæder jeg mig da endnu mere til at komme afsted.
Berit

4 kommentarer:

 1. Det er sandelig også nogen gode ting du har fået købt. Jeg kan se du fik købt mønsteret til grisen - det har jeg fortrudt jeg ikke fik købt.
  I stedet købte jeg mønsteret til en kat.
  I går stod jeg også i kø og krydsede fingre for at jeg havde vundet ved Speich design - men nej..
  Jeg drømmer også om at komme på patchwork-tur til USA..

  SvarSlet
 2. Tillykke med gevinsten. Det er godt gået. Jeg fik faktiks også købt en del, men har ikke haft overskud til at tage billeder endnu og lægge det på min blog. Alle de indtryk, som jeg fik i lørdags, skal lige nå at sætte sig.

  SvarSlet
 3. det bliver spændende at se den færdige mappe ;o)
  ja, der kommer som regel mere med hjem fra træf end planlagt. Tak for en hyggelig weekend.

  SvarSlet
 4. Fine ting du fik købt, især dine stoffer. Jeg glæder mig til at det bliver i Odense næste år, så skal jeg rigtig ose begge dage også :o)

  SvarSlet

Tak for at du lægger en kommentar på min blog, det er altid hyggeligt at læse dem.