7. sep. 2011

Ting ta´r tid

og her hos mig kan ting tage meget lang tid. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg har simpelthen ikke gidet og montere mit eventyr tæppe. Mærkeligt, for jeg syntes faktisk det er rigtig sød. Men nu er det gjort, så mangler det sidste bare,HM HM HM!! Quiltning, ja maskine, eller hånd? Jeg tror det bliver hånd, engang.
Berit

9 kommentarer:

 1. Det er super sødt. En spændende quilt. Quiltning i hånden er vist heller ikke noget man "bare lige" gør færdigt.

  SvarSlet
 2. Det er blevet rigtig flot, omend ikke helt så farvestrålende som dit forrige indlæg :-)

  SvarSlet
 3. Tæppet er da blevet smadder sødt. Det er heller ikke godt at "jakke" afsted for at blive færdig. Nogle gange må man vente på, at sjælen følger med. Nogle gange MEGET længe for mit vedkommende ;-)).

  SvarSlet
 4. Det ser sørme godt ud, det skal nok blive flot med håndquiltning, som for min del kan tage flere år ;o) det er sådan noget man gøre lidt ind imellem alt det andet.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det flot ud. Jeg ville vælge håndquiltning, hvis det var mig.

  SvarSlet
 6. Jeg synes nu altid du er så hurtig til at lave dine ting færdig. Fint tæppe - jeg stemmer for....Nej da det skal du da selv bestemme.
  Kh hanne

  SvarSlet
 7. Jeg kender det, jeg har også rigtig mange toppe, der bare mangler at blive quiltet. Det er et fint tæppe, du har fået lavet.

  SvarSlet
 8. Hvor ser den fin ud.
  Ja jeg kender desværre godt din problematik, gud ved om jeg nogen sinde bliver gode venner med at quilte eller om det bare er fordi jeg ikke har det rigtige værktøj.

  Kh. Dorthe

  SvarSlet
 9. Hvor er det dog et yndigt tæppe,og smukt syet
  hilsen Ane

  SvarSlet

Tak for at du lægger en kommentar på min blog, det er altid hyggeligt at læse dem.