2. sep. 2011

Sammen brændt

Som mange er sikkert ved er jeg i mit arbejds liv pottemager/keramiker, og ejer idag sammen med min mand (Lars) Sorring lervarefabrik. vi købte den af mine forældre for 11 år siden, og er nu 8. generation.
Nå men det jeg ville fortælle med er at der kan ske uheld, og her er et af dem. Vi er 2 min medarbejder og mig der skiftes til at fylde den lille ovn, og når man er 2 skal man være ekstra opmærksom på hvad temperaturen står på. Det var vi så ikke. Det resulterede i hvad I kan se på billederne her, der er simpelthen bare lige blevet skruet godt op for varmen, så alle tingene er smeltet. Det var en ommer. heldigvis er det ikke sket før, og sker forhåbentlig ikke igen.
Berit

9 kommentarer:

 1. Det var synd for jer.
  For der ligger jo meget arbejde i det inden brændingen.

  SvarSlet
 2. Så ergerlig - og så mye jobb som ligger bak.
  Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlet
 3. Det er da bare for vildt. Det må vist være en ommer.

  SvarSlet
 4. Hvor ærgeligt for jer. En fejltagelse der ikke behøver at blive gentaget. Heldigt det ikke er sket for jer før. Så kan i jo håbe på, at det var en enlig svale..

  SvarSlet
 5. Ups ...
  For mange kokke ...

  SvarSlet
 6. Det kan man da kalde unika! Øv... Knus og god week-end!

  SvarSlet
 7. Det ser da ellers spændende ud, men det kan jo godt være at der ikke er det store salg i det, hvor stor er den nederste i omkreds.
  Susanne sblomst@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Øv....det må have været surt at komme og åbne ovnen og møde sådan et syn ;o( men det må da være kunst der er kommet ud af det, måske det kan pryde en facade, et havebed el.a.

  SvarSlet
 9. Jeg håber susannes Blomst kigger her igen. Jeg har prøvet at maile til dig, men ved tror ikke det er den rigtige adresse. Ihvertfald går den ikke igennem.

  SvarSlet

Tak for at du lægger en kommentar på min blog, det er altid hyggeligt at læse dem.