3. jan. 2013

P.. !

Så fik jeg lige ødelagt mit juletæppe, ind i vaskemaskinen, og så glemte jeg at ligge de der overskudsfarve klude ved. Prøvede at vaske det igen sammen med kludene, men det hjalp ikke ret meget. Så nu er det hele lyserødt:-(
Så må jeg jo sy et nyt til næste jul:-) :-). Det har ko også holdt i et par juler.
Berit

12 kommentarer:

 1. Øv hvor trist altså. Men som du siger må du på den igen, og du har heldigvis et helt år til næste jul :>

  SvarSlet
 2. Det er noget l..t , øv bøv sikker noget , men så har du heldigvis lang tid til at lave et nyt .

  SvarSlet
 3. Det kan man da kalde held i uheld, har du allerede planer om et nyt.....jeg overvejer da muligheden for et juletæppe, så heldige er vi ikke her .....endnu :o)

  SvarSlet
 4. Åh hvor ærgerligt, det er ikke nemt at se, hvor misfarvet det er blevet på billedet. Gad vide om det kan reddes med et farvebad? Jeg har hørt om farvning med the, men jeg har ikke selv prøvet det.

  SvarSlet
 5. Så ergerlig at du har fått teppet ødelagt av overskuddsfarge! Jeg vasker alle mine stoff i maskinen på 40 grader før jeg begynner å sy av dem, og håper dermed de tåler å vaskes når de er ferdig sydde uten overfarging.
  Lykke til med å lage nytt teppe!

  SvarSlet
 6. Øv øv øv :-(, hvor er det ærgeligt. Det vare da værd at prøve at et te-bad. Du kan kun vinde.

  SvarSlet
 7. ØV ØV. Jeg var til Ricky Tims Super Seminar for et par år siden og blev i den forbindelse anbefalet at benytte et flydende vaskemiddel kaldet Synthrapol. Det "fanger" overskudsfarve - også når skaden er sket. Det er egentlig udviklet til håndfarvede stoffer (der findes et middel til industrifarvede stoffer, som jeg ikke kan huske hvad hedder) men jeg har med stor fordel brugt det til en nederdel, hvor det lilla mønster, havde farvet al det hvide lyselilla. Nu er lilla lilla og hvidt hvidt igen.
  Jeg ved ikke om du kan få Synthrapol i DK, men det var da en mulighed at undersøge det, eller forhøre om der er én der vil tage noget med til dig fra USA, så du kan rede det flotte tæppe.

  SvarSlet
 8. Ej hvor træls. Der er heldigvis længe til jul, så du skal nok nå at få syet et nyt. Godt du har haft glæde af det et par år.

  SvarSlet
 9. ØV ....det er da bare så ærgerligt, jeg håber du kan få det reddet på en eller anden måde, for det er et rigtig flot juletæppe.

  SvarSlet
 10. ØV ....det er da bare så ærgerligt, jeg håber du kan få det reddet på en eller anden måde, for det er et rigtig flot juletæppe.

  SvarSlet
 11. Du kan prøve et gammelt huskeråd - virkede på mit håndarbejde. Jeg havde strikket en bluse i hvid,lyserød og lilla striber med lilla krave og ved vask løb den lilla farve fra kraven ned over resen af blusen. jeg lagde det i blød i eddike og vaskede det igen og farven der havde løbet var væk.

  SvarSlet

Tak for at du lægger en kommentar på min blog, det er altid hyggeligt at læse dem.