29. apr. 2012

Repro

Sidste sommer var jeg på kursus i Hørning hos Helene Juul, hvor Trine Bakker underviste i repro quilt. Vi skulle fortolke en repro quilt, det var også spændende. Men inden jeg fik set mig om, havde hun blandet mine repro stoffer, med trediver stoffer. HMMM!!! Nu har jeg gået og kikket på det i et års tid, og jeg kan altså ikke forlige mig med at trediver stoffer er blandet med repro stoffer. I dag har jeg fundet repro stoffer frem, og leget lidt med dem, så må vi se hvad der biver ud af det. Det er heller ikke sikkert at det bliver lige som det blev planlagt den dag:-) Nu syer jeg noget sammen,mog såmåjeg lege lidt bagefter. Fortsat god søndag Berit

8 kommentarer:

 1. Enig ...
  Glæder mig til at se hvad du ender med

  SvarSlet
 2. Noen ganger trenger et arbeid å modnes litt før det gjøres ferdig! Spennende å se hva og hvordan det blir!
  .....men hva slags stoff er trediver? Er det et dansk uttrykk, eller?
  Fortsatt god søndag til deg også!

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se, hvad du ender op med :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå du ikke vil blande dem sammen, det synes jeg heller ikke om, nu bliver det så spændende at se hvad du så får ud af det.

  SvarSlet
 5. Jeg kan godt forstå at du ikke vil have det blandet. Spændende at se hvad du finder ud af.

  SvarSlet
 6. Ja, det var tydeligt at Trine ikke tænkte så meget på det historisk korrekte, men mere om om stoffet havde den rigtige "feel" og lignede stofferne brugt i de antikke quilts som var jeres forlæg/inspiration. Det skal dog siges til hendes "forsvar", at både 1800-tals og 1930er stofferne er repros (som er kort for reproduktionsstoffer = kopiere af antikke stoffer), og at man sagtens kan finde stoffer, der rent årstalsmæssigt spreder sig over en længere periode i det samme arbejde. Jeg har f.eks. en lille antik top, hvor der er nogle double pink stoffer fra ca. 1850-60, nogle sorte og grå og shirtingstoffer som er far slutningen af 1800-tallet ... og nogle gule og ferskenfarvede stoffer, der tydelig vis er MEGET yngre, nemlig fra ca. 1915-20!
  Under alle omstændigheder glæder jeg mig til at se, hvad du ender op med.

  SvarSlet
 7. Hei!
  Ja, jeg forstår at du ikke vil blande. Lykke til videre og håper du finner en god løsning.
  Ha en fin uke :0)

  SvarSlet
 8. Det bedste er at følge sin mavefornemmelse, så man bliver tilfreds med arbejdet. Spændende hvad du får ud af dem.
  Marianne fra stofmutter.blogspot.com

  SvarSlet

Tak for at du lægger en kommentar på min blog, det er altid hyggeligt at læse dem.