24. okt. 2011

2 x 12½ og Island

Som I jo sikkert har, efter at have fulgt min blog, er der sket en del her den sidste tid. Først vores 2 x 12½ års bryllupsdag, som vi fejrede med at invitere familien på Tulstrup kro. Fantastisk sted. I den forbindelse bad jeg folk skrive deres navn, eller hvad de havde lyst til. Jeg havde så pænt lagt stakken med stof lapper, med ret siden op ad. Men stort set alle gæsterne vendte dem lige om, og skrev på bagsiden.
De sidste dage har vi så været 5 dage på Island. HOLD!!!! da op en natur der er der oppe. FANTAAASTISK!!!! Det er ikke sidste gang vi er der.
Jeg måtte jo så en tur i Virka. De havde også mange stoffer, men det koster stort det samme som her hjemme, så det blev ikke det store indkøb. En jelly role, og en lille æske med en magnet i, så nålene ikke forsvinder.
Berit

7 kommentarer:

 1. Vilken resa!! och vilka bilder du tagit!!!Fantastiskt,/Kramar

  SvarSlet
 2. Flotte billeder. Jeg har aldrig været der, men har hørt at der skulle være helt fantastisk.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre at I har haft en god tur. Det ser sørme også flot ud. Jeg kender flere som har været på Island, og er meget begejstret for det.

  SvarSlet
 4. Flotte billeder du har taget. Det bliver spændende at se, hvad du skal lave af de stoflapper :)

  SvarSlet
 5. Det lyder fantastisk.Det skulle vist være helt specielt. Min søn har været der mange gang, så jeg har hørt meget om det og set mange billeder.

  SvarSlet
 6. Fantastiske billeder i har taget på Island.
  God ide med lapperne, mon det skal være til et Sølvbryllupstæppe?

  SvarSlet
 7. Det med at folk tegner og skriver på BAGSIDEN af lapperne oplevede jeg også, da jeg syede en trøste quilt til Nicholas efter hans motorcykelstyrt. Meget underligt, men måske tror de ikke at man må tegne/skrive på det fine print ;-)
  Hvis det irriterer dig for meget, kan du jo bare overføre deres skriblerier til et andet stykke stof.

  SvarSlet

Tak for at du lægger en kommentar på min blog, det er altid hyggeligt at læse dem.