3. maj 2010

18 år

Her er damerne så vel ankommet til festen i storebror Mads´s bil Emilie til højre. Og så skal I ikke snydes for et billed af lagkagen.

Du milde hvor er jeg træt. Emilie og en venninde er blevet 18 år, det vil sige Emilie bliver det på lørdag, men festen blev holdt i lørdags. Så vi har lavet mad fredag, dækket bord og lavet resten af maden lørdag formiddag, og gjort klar til familien skulle komme til kaffe, og aftensmad. Kl 21,00 kom der så godt 60 unge mennesker klar til at feste HELE natten. Godt vi havde store brødre og deres venner til at hjælpe. Vi skulle så lige klare en konfirmation søndag også.


Berit

6 kommentarer:

 1. Tror du ikke, du kan finde et stille hjørne til en lille lur med benene oppe sådan i det skjulte idag??? Det lyder som velfortjent!

  SvarSlet
 2. Det kunne være skønt.

  SvarSlet
 3. Hold da op du har haft travlt... Den lagkage ser ... mums ud

  SvarSlet
 4. Sikke en weekend...men det er jo skønt at kigge tilbage på en god fest, så glemmer man hurtigt slidet, super flot lagkage..tænderne løber jo helt i vand

  SvarSlet
 5. Tag du bare en slapper Berit, og på forhånd tillykke med datteren på lørdag.

  SvarSlet
 6. Tillykke med Emilie.. hun er bare sådan en sød pige,(farver mit hår når jeg er til frisør). Og jeg kan godt forstå du er træt efter sådan en omgang fester - sikke lækker kage.

  SvarSlet

Tak for at du lægger en kommentar på min blog, det er altid hyggeligt at læse dem.