28. jan. 2013

Må!!

Da lige vise mine gevinster fra pakke spillet lørdag aften :-)
Berit

Week-end tur

Jeg har været på den årlige week-end tur, med de skønneste damer, med et par nye i klassen. Dejligt at møde jer.
Jeg fik startet på et nyt projekt (Hope tæppet er jo færdig):-) mit nye projekt er "Rose of sharon" jeg købte bogen, da jeg var i USA for 2 år siden, og har nu fået mod på at starte det op. Blomster, og stængler er limet på, derefter syet, og med rå kanter. Bagsiden syntes jeg også er fantastisk flot.
Berit







24. jan. 2013

Hope!

Mit Hope tæppe er færdigt, quiltet, kant, og det hele. Jeg har haft det i Norge pg blive quiltet, fantastisk flot er det blevet. Så hvad nu? Der er startet på er nyt projekt:-:)
Berit

20. jan. 2013

Nyt projekt

At lave en test, er ikke noget jeg har gjort meget i, men måske det bliver fremover. I alt fald har jeg gjort det nu. Et projekt jeg købte både bog og stoffer til da jeg var i USA for 2 år siden. Og det krævede en test
Berit

17. jan. 2013

Fødselsdag

Min nevø har snart fødselsdag, og jeg har jo besluttet at mine egne børn, min niece, og min nevø skulle have fødselsdags dækkeservietter til deres fødselsdag i år. Niecen har fået. Så er det nevøen. Den er nu færdig.
Jeg/vi har en niece og en nevø på den anden side af familien, måååske!!! De også skal have en. Det må tiden og energien vise:-)
Berit

12. jan. 2013

Jelly Roll

Jeg er ved at lave et tæppe til en veninde, havde købt en Jelly Roll hos www.quilteroom.uk men der var desværre ikke nok. Der stod ellers i bogen at 1 var nok. Nå men, der måtte bestilles en mere, og mens jeg sad der og kiggede var der liiiige !! En rød, der sprang mig i øjnene, så den måtte med hjem.
God week-end
Berit

7. jan. 2013

Lys

Så kom der også lys over land hos mig. Det er ikke nemt at se på billedet, men der er kommet pærer i der vil noget. Tak for hjælpen Maria( allmomas quilt)
Nu er der lige så meget lys ved siden af symaskinen, som ved den
Berit

6. jan. 2013

Fairyland

Det er hvad jeg fik ud af stof bunken, hvor Holger ligger og sover 28.11.2012
Fairyland hedder bogen.
Det kan ikke ses på bunken at jeg har taget noget af det, så jeg har til mange tæpper:-)
Berit

4. jan. 2013

Happy new year!!

Starten på det nye år gik med udsalg hos "quiltefant"

3. jan. 2013

P.. !

Så fik jeg lige ødelagt mit juletæppe, ind i vaskemaskinen, og så glemte jeg at ligge de der overskudsfarve klude ved. Prøvede at vaske det igen sammen med kludene, men det hjalp ikke ret meget. Så nu er det hele lyserødt:-(
Så må jeg jo sy et nyt til næste jul:-) :-). Det har ko også holdt i et par juler.
Berit

1. jan. 2013

Nåede det

Ja, jeg nåede lige at blive færdig med alle 6 dækkeservietter inden den nye år:-) ja ja, så er de klar til næste jul.
Jeg vil ønske jer alle et rigtig godt nytår, og håbe der kommer mange hyggelige sy timer for jer alle i det nye år. At aftenen var hyggelig, vi havde en hyggelig aften med svoger og svigerinde, og en meget bange hund :-( Holger er den sejeste ikke bange for noget:-) og den sødeste hund, men nytårs aften er han en pestilens. Stakkels stakkels hund, han kan jo ikke for det. Her ude i Sorring har vi nogle naboer, der bruger flere tusinde kroner på krudt. Nogle gange tænker jeg bare, at det er da hul i hovedet, det hele går jo på i røg, men det tænker de sikkert også, hvis de viste hvad jeg sad og nussede med:-) nå ikke mere klagen her fra mig. Rigtig godt nytår
Berit