27. apr. 2010

Nyt


quilteblad, og sycafe i Himmelblå er ikke nogen god kombination når manhar bestemt at der ikke skal købes mere stof lige nu. Men altså det gjorde jeg da jeg fik øje på nogle lækre stoffer og et dejligt mønster.

Berit

3 blokke


er færdig i min BOM fra Helen Juul

23. apr. 2010

Måtte igen

Der kommer også lige et billede af den første måtte i brug. Nogen har undret sig over hvad hullet var til. Bordet har kun et ben, så jeg var nødt til at lave hullet.
Og den nye i brug




Endnu en måtte er det blevet til, dog ikke af gardinrester. Men sidste week-end lærte jeg en ny måde at lave en kant på (Vikki Pignatelli kursus), så det skulle prøves.

20. apr. 2010

Gardinrester

Jeg må lige vise en Vikki Pignatelle havde lavet, som jeg er fuldstændig vild med.
Min gardin måtte er nu blevet færdig, så nu kan vi sætte futterne anstændig. Nå ja! det glemte jeg, hullet i midten er til bordbenet.

Berit

19. apr. 2010

Vikki Pignatelli


I week-enden har jeg været på et fantastisk kursus Hos Hannes. Hun havde lige fået fat i Vikki Pignatelli og Lone Schaadt, jeg kan ikke vise billeder af hvad jeg fik produceret, for det var meget lidt. Det hænger i øjeblikket på min design wall, så jeg kan se hva det er jeg mangler. Et billede måtte jeg jo have så det blev af Vikki, Lone og jeg selv.

Berit

14. apr. 2010

Nye blokke


er syet færdig til min Karma quilt. jeg er lidt spændt på om det er blevet lidt for vild i farverne. Jeg har jo stort set kun brugt stoffer fra gemmerne, og så er der blevet spædet lidt til hist og her.

Berit

5. apr. 2010

Pokal


Ih!jeg har fået en pokal af grethes flittige hænder. Tusind tak for den, Grethe.

Man skal kopierre awarden til sin blog, linke til giveren og fortælle 7 ting om sig selv + sende til 7 andre bloggere. Jeg sender til








7 ting om mig selv:

Elsker at sy, quilte og brodere

Glad for mand og bør n

Glad for min lille hund Holger

Syntes det er sjovt at blogge

Glad for mit arbejde

Elsker at holde ferie i Italien

Skønt med en lille campingtur

3. apr. 2010

Bøger


Ups!! der dumpede lige 2 bøger ind til mig idag. jeg skal på kursus Hannes her i April, hvor vikki Pignatelli kommer sammen med Lone Schadt ogunderviser. Det bliver spændende, og så er man jo selvfølgelig nødt til at have bøgerne:)

Berit

2. apr. 2010

Måtte


Jeg er ved at sy en måtte til vores campingvogn, den skal ligge under sidegruppen. Til det bruger jeg gardin rester, På et tidspunkt fik jeg mange bøger med prøver i af en gardinmand, og de er egentlig gode til formålet, idet det er lidt tyggere, og tror jeg så en smule mere slidstærk.

Men kaotisk ser det ud når man går igang med at kigge i hele kassen, og har en del af det oppe også.

Berit