29. jan. 2010

Karma BOM




Færdig med 4. omgang af Karma Quilt´s Harmoni BOM. Jeg ved ikke om man kan se det, men vandkanden´s blomster skulle egentlig applikeres, jeg valgte at prøve at brodere dem med frit maskinbroderi, det har jeg lært at Bettina Andersen. det er gjort på noget der hedder ultra solvi (vandopløseligt plastic) en teknik som jeg syntes er sjovt at lege med ind i mellem. Jeg har prøvet at tage et billede så I kan se det, men det er hvis lidt for utydelig til at I kan se det ordentlig.


Berit

26. jan. 2010

Igen igen


Så gjorde jeg det igen, hoppede med på en BOM. Jeg har åbenbart en svaghed for BOM iøjeblikket.
Projektet er fra Helene Juul.

Berit

20. jan. 2010

Tornerose


Så blev jeg færdig med Tornerose til eventyrtæppet. Det næste broderi ligger klar,men det må lige vente lidt kan jeg mærke på mig selv.

Berit

18. jan. 2010

Week-end




UH! jeg var så en af de heldige der var med på sy week-end på klæke hostel. SKØN!! week-end.


Jeg havde valgt at gøre noget af det der ligger, og har ligget længe skulle gøres færdig, så frem fra gemmerne kom der 2 tæpper. det ene manglede KUN kanten, og det andet ( sort og pink) var kun lige blevet skåret, så havde det fået lov at ligge i en 3 år. Men nu mangler det såkun at blive monteret og quiltet MEEEEN! det kan jo også tage lang tid. Godt har jeg bestemt at i år skal der gøres noget færdig, og fordi der måske skal spares lidt. Der blev nemlig taget en vigtig beslutning i week-enden. JEG SKAL MED TIL USA TIL AMISH FOLKET. Det er vildt, så nu kan hele sommeren gå med at glæde sig til det.


Berit


11. jan. 2010

Jeg


broderer stadig, og denne gang er det et tæppe der må stå for skud. Jeg tænkte at hvis jeg broderede et motiv i blokkene måtte det kunne gøre det ud for en quilt, og det syntes jeg faktiskt er meget godt. Samtidig vældig praktisk at maskinene sy'er ogjeg sidder ved siden af og sy'er:)

Berit

6. jan. 2010

Broderi


Jeg har i øjeblikket kastet mig mit broderimodul. det er rigtig sjovt, og jeg hygger mig meget med det. i aftes kunne jeg gåud og spise mens symaskinen kørte, skulle selvfølgelig lige skifte tråd en gang imellem. det endte med min datter sagde " vi har da heller aldrig fred for den symaskine" nå det var nu kun for sjov. men det er de skønneste damer jeg får lavet lige nu.

Berit

3. jan. 2010

3.runde


af KarMa quilt er blevet færdig, nu kan jeg så sy et par stykker af blokkende sammen.


Berit