31. mar. 2009

Pirat tæppe


Så kan Frederik godt blive 1 år, tæppet er færdig, men det varer lige et par mdr. endnu hvor jeg kan gå og nyde det færdige resultat. Det er syet efter et mønster fra Linnette Anderson.

Nu vil jeg begynde at kigge på et par ting jeg fik skåret til, på et tidspunkt hvor min symaskine var til eftersyn. Der ligger jo alligevel lige et par tæpper og venter, så jeg skal ikke kede mig. Og Frederik`s storesøster på 3 har ytret et ønske om at hun gerne vil have et pirat tæppe, med primsesser. Såh! der er nok at finde på.

Berit

27. mar. 2009

Lora lie damer




Jeg blev helt vild med de stoffer med damer på, da jeg så dem på nothern quilts netshopwww.northernquilts.no. så dem måtte jeg bare have sendt hjem til mig. senere fandt jeg så flere damer hos Himmelblå. Det er Lora lie designhttp://www.loraliedesigns.com/, og nu har jeg kigget på hendes hjemme side. Minsandten om der ikke også er broderi mønstre til maskine, så nu vil jeg prøve om jeg kan få sådan nogle sendt, så jeg kan komme mere igang med mit broderi modul.


Berit

25. mar. 2009

Pirat tæppe


Så er pirat tæppet quiltet, kanten er skåret, så nu kommer det færdige resultat snart på bloggen.

Berit

22. mar. 2009

Strikkekurv


Pyh ha! Det var en sej ongang, lidt sværere end jeg troede, men den er også lang. Og er er velodon i, det gør det ikke nemmere. Nu er den quiltet, så er det bare at regne bunden ud, og sy det sammen.

Berit

Rul på snor


Jeg skulle også lige prøve rul på snor. Det er jo rigtig godt, så kan man bruge nogle af de rester som ikke er spændende at kigge på mere, og de bliver jo rigtig fine på denne måde.

Berit

21. mar. 2009

Strikkekurv


Så er mine katte til strikkekurv kommet så langt, nu skal de lige syes sammen, og quiltes på maskine. Men hvor jeg glæder mig til at give dem lak, det giver så god en effekt.


Berit

18. mar. 2009


Der kommer lige et mere nu jeg er så godt igang. Dette tæppe har jeg også syet ved Inger Helene. Strib og Tern kaldte hun det, og det er syet af hvad jeg havde hjemme i gemmerne, undtagen den lyserøde der er brugt til stjerner. Nogle kalder det Candy floss tæppet. Ja. så mangler jeg bare at quilte det.

Berit

17. mar. 2009


Ih! hvor er jeg god til at kludre, nu har jeg fået slettet en kommentar jeg fik fra Maria igår. Klovn Berit.

Nå, men benet har det lidt bedre idag, men jeg kom ikke over til Hannes igår, ville ellers gerne have set billeder af Vikki Pignatelli ØV!

Nu skal jeg jo ikke lyde sur og muggen, så finder jeg bare et tæppe frem som jeg har syet i Himmelblå ved Inge Helene. En nine patch skåret i stykker. stofferne har jeg købt i Norge, og dem kunne jeg ikke stå for, så de måtte til Danmark. og så er der fleece på bagsiden.

Berit

16. mar. 2009


Så blev det mandag, og jeg sidder med benet oppe under loftet, fordi om søndagen spiller jeg volleyball. Og hvad skete der søndag. En fibersprængning i venstre ben,ØV ØV ØV! Så jeg kører rundt på en kontor stol. Men der ikke noget så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg har syet mit BOM færdig, så nu kan 10. og sidste pakke godt komme for min skyld.

Berit

14. mar. 2009




denne strikke kurv har jeg syet til min svigerinde til hendes fødselsdag. Hun blev meget glad for, så det er jo dejligt. Nu vil så lave en til mig selv også, men denne gang prøve at lave den dobbelt så stor. Jeg har saat velodon i og givet den noget lak, så den er mere stiv , og kan nemmere stå.


Berit

10. mar. 2009




Det er rigtig dejlig, nu har jeg fået riet BOM nr 9 op, så nu er det bare at få det syet. MEn det kan være lidt svært at nå, for jeg har været ude og lave en investering. Broderimodul til min symaskine ( Spændende) så det går der lige lidt tid med. WOW


Berit

6. mar. 2009


Ja ja, så må vi lige have Holger hunden med, han er da sød som han ligger der.

5. mar. 2009


Pirat tæppe



Er lige kommet hjem fra sycafe i Himmelblå, hyggelig aften. det giver en god inspiration at være til sådan en aften Og så blev mine broderede katte færdige, så nu skal jeg bare lige have syet kurven hvor de skal sidde. Men mere herom senere. Der blev også startet på et dødninge hoved til pirat tæppet, men det kommer der også mere om engang.



Berit

4. mar. 2009


Ja der så mit første billede, kaffe brikker med køer. En gave til min søn som er landmand, tegnet af min datter.
Men de vender lidt på siden, al begyndelse er svær. Men en fed fornemmelse at jeg kunne finde ud af det. Skønt!
Berit

2. mar. 2009

Hej
Jeg hedder Berit, og har lige prøvet at lave en blog. Jeg er ikke den store IT nørd, så det er en helt ny verden for mig. Men jeg vil senere prøve om jeg kan ligge billeder ind PUh ha ! det bliver en stor mundfuld.
Berit